Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس سازمان بسیج مستضعفین ضمن تقدیر از تلاش های سردار پاسدارعلی فضلی جانشین سابق فرماندهی بسیج گفت: بسیج ظرفیت عظیمی برای همکاری با دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) دارد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بسیج؛ سردار پاسدارغلامحسین غیب پرور به همراه حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج و جمعی از معاونین سازمان بسیج با حضور در دانشگاه تربیت افسری امام حسین (ع)، مسئولیت جدید سردار فضلی را تبریک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این دیدار سردار غیب پرور با تشکر از مجاهدت‌های قریب به یک دهه ای سردار فضلی در سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: زحمات سردار فضلی در طول عمر با برکت ایشان، فراوان است و خداوند عمر پر برکتی به وی داده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خدمت در سنگر انقلاب اسلامی توفیق بزرگی است و فعالیت در خیمه ولایت، منت بزرگی است که خداوند سبحان به ما عنایت فرموده است.
حجت الاسلام تویسرکانی نیز با بیان اهمیت و جایگاه سپاه گفت: سپاه عزیز است و در این سپاه عزیز و مقتدر؛ حاج علی فضلی یکی از عزیزترین‌ها است.
وی، یاد آوری نعمات الهی را برای ازدیاد عنایات الهی ضروری دانست و بیان داشت: این روحیه بسیار شایسته و خوب است که ما در جایگاهی قرار گیریم که مسئولیت‌ها ما را کوچک و بزرگ نکند و تغییر مسئولیت‌ها در ما هیچ گونه تغییر احساسی به وجود نیاورد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج گفت: الحمد لله سپاه مهد انسان های والا و مجاهد است و ادب و تواضع حاج علی فضلی همواره برای همگان درس آموز بوده و بنده همیشه این روحیه سردار فضلی را در طول این سال ها در بسیج مشاهده کرده ام.
در ادامه نشست، سردار فضلی ضمن قدردانی از زحمات همه دست اندرکاران بسیج عنوان کرد: همه خاطرات من از بسیج، خاطراتی خوش و به یادماندنی است که لحظه لحظه آن مجاهدت های بسیجیان و فرماندهان بسیج بوده است.
فرمانده جدید دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، صداقت را شرط اصلی عنایات الهی خواند و تاکید کرد: باید مراقب باشیم تا در روز قیامت، مدیون امام و شهدا نگردیم لذا تا جایی که می توانیم باید کار کنیم.
دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) دارای پنج دانشکده دارد که عبارتند از دانشکده امنیت که به منظور تربیت نیروهای مورد نیاز گردان های امام علی(ع)، امنیت پرواز و حفاظت از شخصیت ها فعالیت می کند؛ دانشکده اطلاعات با هشت گرایش که به نیازهای تعریف شده می پردازد؛ دانشکده فناوری یا مهندسی نیز مباحثی همچون پدافند غیرعامل، مخابرات، آماد و غیره را ارائه می کند؛ دانشکده علوم انسانی اسلامی نیز موضوعات مربوط به این علوم را به مخاطبین ارائه میدهد، و پنجمین دانشکده که علوم پایه جهادی(علوم پایه نظامی سابق) نام دارد، همه ورودی ها باید دوره عمومی خود را در این دانشکده سپری کنند.
اجتمام /1095/1724

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بسيج ما و شهدا دانشگاه امام حسين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تأسیس، موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان برجسته داشته است.
دکتر علیرضا رهایی افزود: دانش آموختگان این دانشگاه هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل دهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات استادان است.
وی ادامه داد: تلاش استادان در تربیت دانشجویان بسیار باارزش است؛ همچنان که در بیان بزرگان و رهبران ما در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد؛ یا در بیانی دیگر که می‌فرمایند: اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلّم قرار می‌دهد.
رهایی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به همت استادان منشاء کار‌های بزرگی در کشور است به طوری که در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم و موافقت‌نامه‌ تحقیقاتی بزرگی امضا شد و همچنین موافقت‌نامه‌ دیگری برای به دست گرفتن طرح تحقیقاتی در حوزه دریا و مهندسی دریا قطعی شد.
وی تأکید کرد: تقریباً ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم، اما پیشرفت و به نتیجه رسیدن این طرح‌ها نیازمند همکاری و تلاش استادان است.

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد